Ariad verwelkomt nieuw leiderschap en is klaar om naar nieuwe regio’s uit te breiden en de bedrijfsactiviteiten te verdubbelen

Jeroen Geleyn (Director of Finance & Operations) en Wim Cardinaels (Director of Sales) komen het managementteam van Ariad versterken

Ariad, specialist in digitale rekrutering, outsourcing en consultancy, breidt het managementteam uit met twee nieuwe ervaren leidinggevenden, Jeroen Geleyn (Director of Finance & Operations) en Wim Cardinaels (Director of Sales). Het nieuws volgt twee weken na de aankondiging van Ariad dat het in het eerste kwartaal van 2019 een volledig nieuwe markt, namelijk de Spaanse, zal betreden. Daarnaast heeft Ariad nog enkele andere markten in het vizier. “De internationalisering van ons klantenbestand en de toenemende vraag naar onze digitale niche-expertise heeft Ariad naar een heel nieuw niveau gekatapulteerd”, aldus CEO Jeroen Van Ermen. “De toetreding van deze twee ervaren leiders tot ons managementteam is een belangrijke stap in de richting van ons doel, met name uitbreiden naar nieuwe regio’s en onze bedrijfsactiviteiten verdubbelen.” Wim Cardinaels neemt de rol over van Mathias Lamiroy, die Ariad samen met CEO Jeroen Van Ermen oprichtte in 2013 en die besloten heeft een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Ambitieuze doelstellingen
Ariad – een digitaal rekruterings- en consultancy bureau in één – begeleidt bedrijven naar een digitale toekomst en biedt hen daarbij een combinatie van rekrutering, advies, ontwikkeling en digitale oplossingen voor een geslaagde digitale transformatie. Ariad, met een bewezen staat van dienst en een klantenbestand waaronder topbedrijven als Carrefour, BNP Paribas, Orange, L’Oreal, in de Benelux en daarbuiten, staat op het punt de Spaanse markt te betreden. Daarnaast zijn er nog meer uitbreidingsplannen. Het is de ambitie om de bedrijfsactiviteiten van Ariad te verdubbelen.

Jeroen Geleyn: “Structuur brengen in een bedrijf dat zo snel groeit, voelt als de perfecte uitdaging”
Jeroen Geleyn gaat bij Ariad van start als de nieuwe Director of Finance en Operations. Hij heeft een veelzijdige achtergrond als business consultant en transformatiemanager bij zowel multinationals als kleine start-ups. Onlangs hielp hij American Express Belux met het doorvoeren van belangrijke transformaties, en hij werkte eerder voor CEE, nGage en Accenture. “Ik verschijn graag op het toneel als er sprake is van verandering en transitie waarbij ook mensen betrokken zijn. Structuur brengen in een bedrijf dat zo snel groeit als Ariad, voelt als de perfecte uitdaging”, zegt Geleyn.

“We zien het als onze missie een snelgroeiende, winstgevende onderneming op te bouwen: we breiden onze consultancydiensten uit en evolueren naar 250 consultants die actief werken voor toonaangevende merken in verschillende EU-regio’s”, zegt Jeroen Van Ermen, Ariad’s CEO. “Jeroen Geleyn is de zeldzame combinatie van een strategisch denker die praktisch ingesteld is en die een diepgaand inzicht heeft in zowel operations als financiën. Aangezien we ernaar streven om uit te breiden naar nieuwe regio’s en onze bedrijfsactiviteiten te verdubbelen, zal hij een sleutelfactor zijn in ons succes – hij kan immers omgaan met de complexiteit van het financiële en het operationele.”

Wim Cardinaels: “De perfecte match tussen een echte mensgerichte aanpak en de boeiende wereld van de digitalisering”
Wim Cardinaels treedt in dienst bij Ariad als de nieuwe Director of Sales. Tot voor kort werkte hij voor technologische dienstverlener Cegeka. Hij is een ervaren handelsingenieur met veel expertise in internationale zaken en economie, en hij staat bekend om zijn mensgerichte aanpak. Vóór Cegeka werkte hij ook nog voor Ausy en Aveve. “Wat me uiteindelijk deed besluiten dat ik echt deel wilde uitmaken van het succesverhaal van Ariad en dat ik de uitdaging wou uitgaan, is dat ik hier de de perfecte match vond tussen een echte mensgerichte aanpak en de boeiende wereld van de digitalisering, transformatie en verandering”, aldus Wim Cardinaels.

“Wim’s succesvolle jaren in de IT-sector zullen helpen om nieuwe en uitdagende projecten op te starten, in het bijzonder het aannemen van allesomvattende full-scope projecten en managed services”, zegt CEO Jeroen Van Ermen. “Nu we hechtere, duurzame relaties proberen uit te bouwen met onze klanten sluit de filosofie van Wim over klantenbeheer en bedrijfspraktijken perfect aan bij de waarden van Ariad. Onze recente groei leidde tot een uitbreiding van ons verkoopteam, en als ervaren, mensgerichte manager is Wim zonder twijfel de geknipte persoon om het team te leiden.”

Mathias Lamiroy: “De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Ariad. Dit is het juiste moment voor mij om een nieuwe uitdaging aan te gaan”
Wim Cardinaels treedt in de voetsporen van Mathias Lamiroy, die Ariad in 2013 samen met CEO Jeroen Van Ermen oprichtte. Hij heeft besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan buiten het bedrijf. “Ik ben een ondernemer in hart en nieren en haal mijn energie uit het lanceren van nieuwe dingen en ze van 0 naar 1 te brengen. Ariad is snel gegroeid en is nu klaar voor de volgende fase. De leiders voor die volgende fase staan klaar en er is een duidelijke visie. De toekomst ziet er rooskleurig uit, en dit is dan ook het juiste moment voor mij om het bedrijf met het nodige vertrouwen te verlaten”, besluit Mathias Lamiroy.