Belgische Rydoo in top 3 van beste applicaties voor kostenbeheer volgens G2 Crowd

Rydoo de corp-up van de groep Sodexo, gespecialiseerd in het beheer van zakenreizen en beroepskosten, is door het toonaangevende G2 Crowd verkozen als een van de drie beste applicaties voor het beheer van beroepskosten die op de markt verkrijgbaar zijn. G2 Crowd is de belangrijkste beoordelingswebsite voor B2B-oplossingen ter wereld. Bovendien koos het consultancybedrijf COSMO CONSULT, specialist in de integratie van Microsoft Dynamics oplossingen, Rydoo als partner.

Belgische Rydoo in de top 3 van beste applicaties voor kostenbeheer van G2 Crowd
Om ondernemingen te helpen bij de keuze van de beste software voor het beheer van beroepskosten publiceert het toonaangevende G2 Crowd, de belangrijkste beoordelingswebsite voor B2B-oplossingen ter wereld, driemaandelijks een rapport. In zijn Winter Report 2019 plaatst de beoordelingssite Rydoo in de top 3 van beste oplossingen voor het beheer van beroepskosten. Het rapport vergelijkt de leveranciers op basis van de beoordelingen van klant-gebruikers online en op social media. In de jongste editie prijkt Rydoo in het Leaders’ Quadrant, dé top van de oplossingen, dankzij de positieve feedback van tevreden klanten en zijn aanwezigheid in 63 landen.

Meer dan 92% van de kopers van B2B zoekt online advies voor ze beslissen over de aankopen voor hun onderneming. De rangschikking van G2 Crowd biedt hen de mogelijkheid de beschikbare oplossingen te vergelijken en hun leverancier te kiezen.

“Deze erkenning, die we aan de positieve beoordelingen van onze klanten te danken hebben, plaatst Rydoo in de top 3 van oplossingen voor het beheer van beroepskosten die vandaag op de markt verkrijgbaar zijn. We staan erop onze klanten een applicatie aan te bieden die een vlotte, intuïtieve gebruikservaring garandeert en waarbij de verbeteringen gebaseerd zijn op de feedback van onze gebruikers. Onze teams zijn er trots op dat Rydoo toetreedt tot het selecte clubje van het Leaders’ Quadrant en daarmee naast andere inspirerende ondernemingen zoals Paypal, Dropbox, Mailchimp en Tableau Software komt te staan”, aldus Wim Derkinderen, CCO van Rydoo.

Volgens G2 Crowd beveelt 92% van de gebruikers van Rydoo de module Rydoo Expense aan vanwege zijn flexibiliteit en gebruiksvriendelijke interface. De gebruikers van Rydoo zijn ook heel positief over:

  • de eenvoud in installatie en gebruik;
  • de snelle implementatie;
  •  de kwaliteit van de klantondersteuning;
  • het rendement van de investering voor de klanten-ondernemingen.

”Als wereldleider in Quality of Life Services is Sodexo ervan overtuigd dat het welzijn van de medewerkers onlosmakelijk verbonden is met de prestaties van de organisaties. Ons doel is de ondernemingen te helpen efficiënter en slagvaardiger te werken. De podiumplaats voor Rydoo in de top 3 van het G2 Crowd Winter Report 2019 is een erkenning voor ons engagement die we volledig te danken hebben aan onze klanten”, vertelt Didier Dumont, President van Sodexo Mobility & Expense.

U kunt het volledige G2 Crowd Grid Winter 2019 Report hier downloaden.

De wereldleider in de beoordeling van B2B-oplossingen rangschikte Rydoo nu ook bij de beste softwareprogramma’s voor ondernemingen in 2019, naast namen als Google, Adobe en Slack.

COSMO CONSULT en Rydoo stellen een geïntegreerd aanbod voor kmo’s voor
In 2018 koos het Duitse consultancybedrijf COSMO CONSULT, specialist in de implementatie van informaticaoplossingen in ondernemingen, Rydoo als oplossing voor het beheer van de beroepskosten van zijn consultants. In nauwelijks enkele maanden zag COSMO CONSULT zijn productiviteit met 87% stijgen. Bijgevolg beslisten de twee ondernemingen een oplossing voor te stellen waarin ze Microsoft Dynamics en de module Rydoo Expense integreerden om te beantwoorden aan de behoeften van de kmo’s inzake een efficiënt beheer van de bedrijfsprocessen.

Wim Derkinderen, CCO van Rydoo, vertelt: ”We zijn heel blij met COSMO CONSULT als partner. De twee organisaties zijn goed vertrouwd met de werking van kleine en middelgrote bedrijven, in het bijzonder op het gebied van optimalisering van hun beheerprocessen. De modulair opgebouwde functies van Rydoo voor het beheer van reizen en beroepskosten, gekoppeld aan de expertise van een ervaren partner, zijn voor onze gezamenlijke klanten dan ook uitermate interessant.”

*2018 Benchmark Report, the Impact of Reviews on Buyers and Sellers, G2Crowd & Heinz Marketing