CapitalatWork gaat met Isabelle Dujardin voor groei in Waals-Brabant

CapitalatWork werft Isabelle Dujardin aan als commercieel verantwoordelijke voor de verdere uitbouw van haar activiteiten in Waals-Brabant.CapitalatWork overweegt dat ze in de toekomst een kantoor zal openen in Waals-Brabant.

Isabelle Dujardin heeft 18 jaar ervaring als persoonlijk adviseur bij de Deutsche Bank in Waver, waar ze klanten adviseerde over financiële markten, fiscaliteit en vermogensplanning. Dujardin geeft haar carrière nu een nieuwe wending en zal de verdere groei van CapitalatWork in Waals-Brabant trekken.

Isabelle Dujardin: “Sinds het begin van mijn carrière werk ik in Waals-Brabant. Ik heb er een uitgebreid netwerk opgebouwd en ben vertrouwd met het lokale weefsel. Hierdoor kan ik op een efficiënte manier bijdragen aan de commerciële groei van CapitalatWork in de regio.”

CapitalatWork ziet veel groeipotentieel in Waals-Brabant. Momenteel worden de klanten bediend vanuit de kantoren in Brussel en Luxemburg, maar CapitalatWork overweegt om op termijn een kantoor te openen in Waals-Brabant. Dankzij de aanwerving van Isabelle Dujardin versterkt CapitalatWork haar lokale verankering.

Maarten Rooijakkers, Gedelegeerd Bestuurder CapitalatWork: “Wij zien veel potentieel in de Waals-Brabantse regio. Isabelle is de juiste persoon om onze groei in de regio te versterken. Ze heeft veel ervaring in de financiële sector en heeft ons overtuigd van haar commercieel talent. We kijken ernaar uit om met haar samen te werken.”

CapitalatWork investeert niet enkel in groei op lokaal niveau, maar ook in haar nationale aanwezigheid. Deze maand heeft het bedrijf een nationale media- en radiocampagne gelanceerd om haar groei extra kracht bij te zetten. De radiospotjes zullen in Waals-Brabant te horen zijn op radiozender La Première.