CIACfleet en haar oplossingen naar elektrische mobiliteit

De wagen en mobiliteit in het algemeen zijn actueler dan ooit. Deze evolutie roept vragen op als: ‘Zullen de elektrische vervoersmiddelen het wegennet overnemen?’ Of ‘Hoe bereken je je mobiliteitsbudget?’

CIACfleet volgt deze evoluties op de voet en wil voor haar klanten de juiste oplossing aanbieden.

Sinds een paar maanden is CIACfleet partner/leverancier van de startup ‘Elektrisch autodeelplatform BattMobiel’.

BattMobiel is een autodeel platform datuitsluitend elektrische vervoersmiddelen aanbiedt en is door zijn succes in een korte periode sterk aanwezig in Gent en Aalst. BattMobiel is de goedkoopste en meest ecologische autodeeloplossing die ook naar bedrijven toe heel wat mogelijkheden kan bieden om hun vlootbeheer te optimaliseren.

Daarenboven stelt CIACfleet ook een groot gamma elektrische scooters en steps ter beschikking voor aankoop of leasing.

Hiervoor werkt CIACfleet samen met E-scooter Gent. Deze startup biedt met de verkoop van elektrische scooters een milieuvriendelijke oplossing voor het fileprobleem. E- scooter Gentheeft ondertussen zijn positie over heel Vlaanderen bevestigd.

Deze scooters zijn niet alleen veilig, handig, ecologischen goedkoop,maar ze zijn ook hip.

Hiermee wil CIACfleet niet alleen de startups ondersteunen die geloven in elektrische mobiliteit,maar wil ze ook een duurzame oplossing bieden aan haar klanten.

Ciacfleet heeft een ijzersterke reputatie en grote  ervaring op het vlak van leasing . Dat aanbod breiden we continu uit met nieuwe formules die we flexibel aanpassen aan de reeele behoeften van de klanten.