De Langhe Advocaten

Waregem
Henri Lebbestraat 109
B-8790 Waregem

T: +32 56 62 50 00
F: +32 56 62 50 01
E: contact@de-langhe.be
W: www.de-langhe.be

 

Gent
3Square Village
Rijvisschestraat 124
B-9052 Zwijnaarde

T: +32 9 277 04 54
E: contact@de-langhe.be
W: www.de-langhe.be

‘Een partner van de entrepreneur zijn’: dat zinnetje staat met vet aangeduid in ons bedrijfsprofiel. Geen loze woorden, want ons kantoor gaat verder dan het strikt juridische. Langetermijnrelaties met onze cliënten maken het mogelijk om hun business tot in detail goed te begrijpen en de ondernemer op die manier te ondersteunen met zowel juridisch, financieel, bestuurlijk als strategisch advies.

Vanuit een no-nonsense stijl en op een dynamische manier helpen we bedrijven bij hun groei- en professionaliseringsproces, waardoor ze sterker staan om hun eventuele ambities zowel in binnen- als buitenland te realiseren.

Onze specialisaties liggen in navolgende domeinen: fiscaal recht en vermogensplanning; handels- en contractenrecht; vennootschapsrecht en M&A. Voor andere specialisaties werken we samen met externe specialisten, waarbij we onze cliënten via een coördinerende aanpak van alle juridische vraagstukken kunnen ontzorgen.

Bekijk onze bedrijfsfilm

Nieuws gerelateerd aan De Langhe Advocaten

Belang notionele interestaftrek neemt af

De notionele interestaftrek, die werd ingevoerd in 2005, beoogde het fiscale onderscheid tussen eigen vermogen en vreemd vermogen voor vennootschappen weg te werken en de ontwikkeling van kmo’s te versterken.

Lees meer »