Sales is a people business | Venditio+

Meerdegatstraat
91 – 3570 Alken
BTW 0828 667 436

T: +32 476 87 24 50
W: Venditioplus.be/

FB bedrijfsprofiel-linkedin


Wie we zijn?
Venditio+ is een bloeiende organisatie die ijvert voor een rijker bedrijfsleven. Slimmer, Gezonder en Verbindend. Werknemer en werkgever hand in hand voor “happy profit”.

Wat we voor jou doen?

Werkgebieden
Wil je een beter zicht op je business model, lange en korte termijn doelen, teambuilding activiteiten, development planning, trend analyses, personal resources of wil je een marktonderzoek doen? Heb je nog geen social selling model ? Vul dan het contactformulier in en vraag vrijblijvend een gesprek aan.

5 stappen naar jouw business plan

Marketing onder de loep
Wil je bovendien je marketing fundamenteel herbekijken? Dat kan in samenwerking met Venditio+. Wij beschikken over een netwerk van 150 leden. Zij zijn gespecialiseerd in leadgeneration, doelgerichte marketing, social media, sales, fieldcoaching en aftersales.  Venditio+ neemt je bestaande kanalen onder de loep en stelt ze terug af op de hedendaagse communicatiekanalen.  Wat werkt en levert rendement op voor jouw bloeibedrijf?  Wat werkt niet of niet meer? Via diagnose, analyse en effectieve actie benutten we voor 100% de groeimogelijkheden binnen je bloeibedrijf.

People & Team development

Voor de ondersteuning van je medewerkers in hun leerproces, werken wij ook samen met www.goodhabitz.com

Wij inspireren, motiveren en cultiveren een sales cultuur in het hart van je organisatie van A tot Z samen met je team.

Volg ons via https://www.facebook.com/venditioplus.be/

LinkedIn www.linkedin.com/in/venditioplus

Of gewoon bellen 0032 475/87 24 50.