E-Commerce Xpo 2019

14 & 15 oktober | Kortrijk Xpo 11.00 – 18.00

E-Commerce Xpo 2019 richt zich voortaan naar de ondernemingen , KMO’s en bedrijven
Na 5 geslaagde edities, was het tijd om E-Commerce Xpo in een nieuw jasje te steken. De e-commerce wereld evolueert razendsnel. Tijd voor E-Commerce Xpo 2.0.
Meer en meer bedrijven, ondernemingen, KMO’s zetten de stap naar de e-commerce. Anderen zijn er al enige tijd mee bezig. De B2B sector is daarbij een belangrijke groeier. Daarom richt E-Commerce Xpo 2019 zich tot bedrijven met de nodige financiële en organisatorische draagkracht.
Naast de vernieuwde doelgroep, zal de focus liggen op kennis, content en oplossingen. De seminars zullen daarom vooral oplossingsgericht zijn. Er worden ronde tafels (‘Meet the experts’) georganiseerd, waar belangrijke thema’s besproken zullen worden. Bedrijven met een prangende vraag, zullen deze kunnen voorleggen tijdens een speeddating sessie van 15’. Ondernemers zullen ook de mogelijkheid krijgen om met keynote sprekers te lunchen.
In 2019 zal E-Commerce Xpo ook aandacht besteden aan startups. Ze krijgen daarom een speciale startup zone.

Ook de beurs lay-out wordt volledig vernieuwd. Deze zal veel meer uitnodigend zijn en ervoor zorgen dat bezoekers en exposanten elkaar gemakkelijker vinden.

Wat is de impact van e-commerce op een KMO?
Heel wat ondernemingen en KMO’s hebben al een goed draaiende webshop, maar zijn op zoek naar de laatste nieuwigheden en hoe ze deze kunnen optimaliseren. Tal van andere bedrijven staan in de startblokken. Wat is de impact op hun logistieke activiteiten bvb en hoe moeten ze dit aanpakken? Wat met het personeelsbeleid? De sales? Of de facturatie en IT ? Al deze belangrijke vragen komen vast en zeker aan bod op de 6de editie van E-Commerce Xpo 2.0.

Beleving
Dit jaar wil E-Commerce Xpo voluit voor beleving gaan. Bezoekers in contact brengen met nieuwe technologieën zoals oa. VR, AR , AI, zal een belangrijk doel zijn van het event.

Bezoekers
E-Commerce Xpo wordt vanaf dit jaar ook een betalend event. Wie de beurs gratis wil bezoeken zal dit zonder probleem naar goede gewoonte kunnen doen. Bezoekers die daarnaast ook de seminars willen volgen en deel nemen aan andere activiteiten zoals een ronde tafel gesprek of lunchen met een keynote spreker, zullen zich een VIP pass moeten aanschaffen ter waarde van 35 €/dag.

Praktische Info
E-Commerce Xpo 2019
Maandag 14 oktober : 11.00 – 18.00
Dinsdag 15 oktober : 11.00 – 18.00
Studenten : dinsdag 15 oktober van 10.00 – 12.00
Kortrijk Xpo , Hal 2
Doorniksesteenweg 216 – 8500 Kortrijk Xpo, België
Ingang via Xpo Zuid
www.ecommercexpo.be