Een fles drank als relatiegeschenk is origineel!

Een goede fles drank als relatiegeschenk
Als ondernemer is het belangrijk om goede en duurzame relaties op te bouwen met jouw personeel, maar zeker ook met jouw klanten. Een effectieve manier om dit te doen is door populaire relatiegeschenken in te zetten. Met een drankcadeau gaat dit ongetwijfeld lukken en sla je een goed figuur. Je laat met een goede fles drank als cadeau – zoals een fles tequila, wodka, wijn of rum – als cadeau zien dat je jouw klanten en/of personeel serieus neemt en iets voor ze over hebt. Welke voordelen heeft een drankcadeau en waar moet je op letten als je voor dit cadeau kiest?

Ruime keuze aan populaire dranksoorten
Een groot pluspunt van een fles drank, zoals wijn, tequila of champagne, is de grote keuze die er is. Naast genoemde dranksoorten kun je ook kiezen voor een king size-bierfles van een goed en degelijk Belgisch biermerk, speciaalbier uit Nederland of voor een lekkere fles likeur. en wat dacht je van een goed merk whiskey of een sterke Russische of Poolse wodka? De ontvanger zal je dankbaar zijn en denk bij elk glaasje oen iedere slok even aan jou en jouw bedrijf!

Ga voor een originele fles
Qua flesvormen is er tegenwoordig veel mogelijk qua relatiegeschenk. Zo kun je gaan voor een historisch ontworpen fles rum of een superieur fles witte of rode wijn van een goed druivenseizoen. Personaliseer eventueel een eigen drankfles als dat mogelijk is bij de aanbieder van de relatiegeschenken. Zo laat je jouw klantenkring merken dat je veel voor ze over hebt en graag een langdurige samenwerking aangaat!

Laat er ook een etiket met boodschap 
Het leukste van een fles drank als cadeau is dat je deze via een etiket kunt gebruiken als een slimme manier om jouw onderneming in de spotlights te zetten. Natuurlijk laat je hiervoor jouw bedrijfsnaam en -logo op het etiket aanbrengen. Een goed idee is om hierbij de contactgegevens van jouw firma op het etiket erbij te zetten. En een leuke of grappige slogan doet het ook altijd goed.

Mogelijkheden genoeg
Je ziet het: er zijn mogelijkheden over om een fles drank als relatiegeschenk weg te geven. Laat je inspireren dor de mogelijkheden die er op dit gebied zijn. En realiseer je dat een gepersonaliseerde fles tequila, wijn, rum of speciaalbier misschien iets kost, maar een investering is in een duurzame relatie met jouw collega’s of klanten!