Hoe bierviltjes helpen bij het vergroten van je naamsbekendheid

Het installatiebedrijf van je partner mag wel wat bekender worden in de omgeving, had je zo gedacht. Hij heeft juist zo een mooi bedrijf. Prachtige nieuwe bestelbus, perfect gereedschap en hij kan het ook! Domotica heeft geen geheimen meer voor hem en hij installeert de meest luxueuze badkamers.

Maar hij heeft niet alle dagen werk. Een grotere naamsbekendheid wil je voor hem zien te bewerkstelligen. Hoe beter bekend, hoe meer klanten, hoe meer opdrachten. Dat is jouw idee. En hoe ga je dat bereiken? Ook daar heb je over nagedacht. Hoe laat je het installatiebedrijf zich onderscheiden van alle anderen? En dat terwijl er al zoveel reclame wordt gemaakt!

Veel mensen

De eerste vraag die je jezelf stelde was waar veel mensen zich bevinden. In winkelcentra, in sportverenigingen en in de horeca. Restaurants en café zitten tegenwoordig aardig vol. Je kunt deze mensen snel en eenvoudig bereiken door de naam van het installatiebedrijf voor hun neus te houden. En hoe kan dat beter dan met een bierviltje?

Reclame

De kroeg op de hoek in de straat is nota bene een goede klant van je partner. De hele verlichting heeft hij aangelegd. Een perfect visitekaartje dus! Daar ga je de eerste bierviltjes met eigen logo op alle tafeltjes leggen. Je wil de bierviltjes zelf bedrukken en je laat er ook op zetten: Neem mij mee! Op die manier vergroot je de naamsbekendheid dubbel zo snel. De klanten in de kroeg nemen de bedrukte bierviltjes mee en geven die weer aan anderen door. Voor je het weet ben je bekend in de hele regio met die leuke bierviltjes met foto. Het wordt een groot succes en ook de kroegeigenaar wil een nieuwe lading bierviltjes van het installatiebedrijf. Het wordt niet alleen drukker bij je partner, maar ook de kroeg wordt vaker bezocht door allerlei mensen uit andere dorpen. Het bierviltjes bedrukken is het gesprek van de dag geworden en elk weekend zit de kroeg, waar het eerst stil was, stampvol. Je partner kan het werk ook nauwelijks meer aan en denkt eraan een werknemer in dienst te nemen. Hoe leuk kan het lopen?