Uw interieur of exterieur in een nieuw kleedje

Een volledig nieuw interieur, of een moderne aanpassing van een exterieur? Het kan allemaal bij Brupaint. Met 35 jaar ervaring op de teller is de onderneming van Eric Bleus, met vestigingen in Genk en Brussel, goed gewapend om zoveel meer te verzorgen dan schilderwerken alleen. 

Door de jaren heen kreeg Brupaint het vertrouwen van honderden particulieren en bedrijven. “Ons team beschikt over alle capaciteiten om schilder- en behangwerken met veel finesse te verzorgen,” stipt zaakvoerder Eric Bleus aan. “De focus op kwaliteit vertaalt zich ook in het gebruik van hoogwaardige producten.”

Dezelfde aanpak hanteert Brupaint voor het reinigen van daken. “Naast het verwijderen van vuil en mos, kunnen we ook een speciale, vuilwerende coating op het dak aanbrengen. Ook in vloerverzorging beschikken we over heel wat expertise. We leggen zowel laminaatvloeren als soepele vloerbedekkingen, maar staan ook in voor epoxy-, acryl- en gietvloeren. Daardoor kunnen we zowel elegante, onderhoudsvriendelijke als zuurbestendige vloeren plaatsen,” besluit Eric Bleus.

Tekst | Bart Vancauwenberghe  Beeld | Brupaint