Kärcher zet stand op tijdens MTMS Machineering 2017

Kärcher is veel meer dan hogedrukreinigers. Dat wordt eens te meer aangetoond op MTMS-Machineering, transformatiebeurs voor maakindustrie en machinebouw. Het is de eerste deelname aan deze beurs waar de klemtoon ligt op de veranderingen die productie, assemblage en toelevering vandaag en morgen doormaken. Van 22 tot 24 maart 2017 in Paleis 5 van Brussels Expo.

Kärcher (stand C49) toont op MTMS een selectie uit zijn assortiment voor industriële reiniging, met industriële stofzuigers, reinigers voor droogijsstralen en hogedrukreinigers. Innovatieve en geavanceerde oplossingen voor toepassing in diverse industriële branches.

De reinigers voor droogijsstralen  of Ice Blasters krijgen op de Kärcher-stand een plaats in de schijnwerpers. Droogijsreiniging is een doeltreffende manier om vervuilde onderdelen en machines schoon te maken zonder dat straalmiddelen achterblijven. Ice Blasters werken met droogijspellets die na het stralen volledig oplossen. Een schoon resultaat, zonder gebruik van reinigingsmiddelen of chemische additieven.

Het is slechts één van de Kärcher-reinigingsoplossingen voor de staal-, metaal- en machinebouw, de auto-industrie, gieterijen, hout- en papiersector, en voor alle andere takken van de maakindustrie waar innovatie bijdraagt tot een geslaagde transformatie.