Kinnarps focust op de toekomst tijdens Stockholm Furniture & Light Fair

De werkplek verandert. Houdingen en waarden van de jongere generatie evolueren als een gevolg van de veranderende werkomstandigheden en tendensen. Samen met de technologische vooruitgang opent dit de deur om van uw werkomgeving een van de belangrijkste ressources van uw bedrijf te maken. Daarom moeten we nieuwsgierig blijven en onszelf blijven vragen – What’s next?  

Tijdens de Stockholm Furniture & Light Fair 2019 werpt Kinnarps zijn blik op de werkplekken van de toekomst, onder de noemer Next Generation Spaces Explored. De vraag is: hoe zullen we in de toekomst werken en hoe zal dit de bedrijven en organisaties beïnvloeden wanneer ze hun kantoorruimte ontwerpen?

Tijdens de beurs willen we dit verder onderzoeken met interessante vragen en discussies. Daarom organiseren we een aantal Next-seminaries op de Kinnarps stand. Ons doel is om bezoekers en organisaties te inspireren en betrekken bij de toekomstige werkplekken, niet enkel op productniveau, maar ook vanuit een breder perspectief.

Stockholm Furniture & Light Fair

Nieuwe producten
Kinnarps’ nieuwsgierigheid naar de toekomst uit zich in de productontwikkeling. Tijden de beurs zullen we twee grote nieuwigheden voorstellen. De bezoekers krijgen een exclusieve preview van Vibe – een nieuwe familie akoestische wanden met grote flexibiliteit.

We zullen ook het gebeitste fineer es, beschikbaar in 11 inspirerende kleuren, lanceren. De kleuren passen perfect bij de stoffen, metalen en andere materialen in de Kinnarps collectie. Kinnarps gelooft dat deze producten een antwoord bieden op de eisen die vandaag en morgen worden gesteld aan design, welzijn en duurzaamheid.

“Wanneer we ons productgamma ontwikkelen, denken we niet alleen aan de noden van vandaag, maar ook aan de toekomst. Flexibiliteit, duurzaamheid en keuzevrijheid spelen vandaag al een grote rol en we zijn ervan overtuigd dat dat in de toekomst nog belangrijker wordt”, zegt Jenny Hörberg, Director Global Range & Design.

U vindt Kinnarps terug op de Stockholm Furniture & Light Fair, stand A15:20.

Stockholm Furniture & Light Fair Stockholm Furniture & Light Fair Stockholm Furniture & Light Fair