De Langhe Advocaten doet het voortaan ook in Gent

Sinds de oprichting van het kantoor in 2000, is De Langhe Advocaten een stille, maar gewaardeerde partner voor de ondernemer in West- en Oost-Vlaanderen. Vanuit haar vestiging in Waregem helpt het de ondernemer uit de regio om beter, sneller en meer te ondernemen. Nabijheid speelt daarbij een belangrijke rol: de ondernemer persoonlijk kennen, de taal van de ondernemer spreken, de bezorgdheden en uitdagingen van de ondernemer begrijpen.

Die doelstelling om dicht bij de ondernemer te staan, zette het kantoor er nu toe aan om een vestiging in Gent te openen.

“Steeds meer Oost-Vlaamse cliënten vinden de weg naar ons kantoor, dus was het een kwestie van tijd voor het zover was,” aldus Frank De Langhe, Managing Partner. “Oost-Vlaanderen bruist van het ondernemerschap en sluit zo volledig aan bij ons bedrijfsprofiel. Dankzij de vestiging in Gent, zullen we ook de ondernemer in Oost- Vlaanderen nog meer van nabij kunnen helpen.”

Nieuwe look
De opening van het kantoor Gent is meteen ook een gelegenheid om het kantoor in een nieuw jasje te steken met een nieuw logo, nieuwe website én een originele bedrijfsfilm.

Het vernieuwde logo weerspiegelt waar het kantoor voor staat: een no-nonsense stijl en een sterke dynamiek. De nieuwe website wil scherp stellen waar De Langhe Advocaten het verschil maakt.

“We willen de partner zijn van de ondernemer,” zegt Frank De Langhe, Managing Partner. ”We willen de ondernemer helpen groeien, professionaliseren en internationaliseren. Dat doen we door het recht te overstijgen: we bekijken de onderneming niet alleen vanuit een juridische maar ook vanuit een financiële, bestuurlijke en strategische bril.”

“De Langhe Advocaten bruist en is klaar voor de toekomst,” stelt Sara Burm, vennoot.“We geloven in een moderne advocatuur die bruggen slaat naar andere disciplines en specialismen die voor de ondernemer belangrijk zijn. Zoals de ondernemer leven ook wij in een netwerkeconomie. Om de ondernemer te ontzorgen, vullen we onze kernspecialisaties aan met andere competenties en disciplines uit ons breed netwerk.”

Logo De Langhe Advocaten