Mieke Neven neemt voorzitterschap Jong VKW Limburg over van Yannick Leroi

Mieke Neven wordt de nieuwe voorzitter van Jong VKW Limburg. Tijdens het Summerstart event van Jong VKW Limburg afgelopen vrijdag op het vliegplein in Brustem gaf aftredend voorzitter Yannick Leroi de fakkel door aan zijn opvolger Mieke Neven. Mieke Neven is al 5 jaar actief als bestuurslid van Jong VKW Limburg en maakt vanaf september 2018 de stap naar het voorzitterschap voor de komende twee werkingsjaren.

Mieke Neven (37) is vrijdagavond voorgesteld als nieuwe voorzitter van Jong VKW Limburg. Als gedelegeerd bestuurder van Burocad en zaakvoerder van Pintsalon leidt ze een ploeg van een 60-tal medewerkers, gespreid over de vestigingen in Peer, Hasselt, Tessenderlo, Mechelen en Antwerpen. Door een aantal overnames in de afgelopen jaren zit ze met haar bedrijven sterk in de lift. Mieke Neven zal vanaf september de bestuursploeg van Jong VKW Limburg leiden en neemt op dat moment het roer over van Yannick Leroi. Mieke is gehuwd met Manu Vanderstappen en samen vormen ze een gezin met twee dochters.

“Ik wil Yannick danken voor de goede koers waarop hij Jong VKW Limburg heeft gebracht, samen met zijn voorgangers. Met onze knappe en geëngageerde bestuursploeg focussen we op échte meerwaarde voor onze leden, voor hun bedrijven maar ook voor hen als persoon. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer ingezet op ervaringsuitwisseling, met open getuigenissen in vertrouwen, zoals men dat bij VKW Limburg gewend is. Die koers wil ik graag verderzetten. En met af en toe een gezonde portie fun in ons programma, uiteraard!”

Mede onder impuls van Yannick Leroi is de afvaardiging van Jong VKW Limburg in het Bestuurscomité sinds vorig jaar gegroeid van een naar twee mandaten. Mieke Neven was op die manier sinds vorig jaar al lid van het Bestuurscomité en de Raad van Bestuur van moederorganisatie VKW Limburg en zal dit mandaat verderzetten in haar hoedanigheid als voorzitter van Jong VKW Limburg. Yannick Leroi heeft intussen de leeftijdsgrens van Jong VKW Limburg van 40 jaar bereikt en neemt dan ook afscheid van het jongerenbestuur. Hij blijft wel verder lid van het Bestuurscomité en de Raad van Bestuur van VKW Limburg.

Jong VKW Limburg