Onestopshop voor bank, verzekeringen én vastgoed

Een tweede kantoor op het Wapenplein in Oostende met verzekerings- en vastgoedspecialisten. Daarmee wil Cfinance zijn veelzijdigheid nog verder uitspelen. Eind jaren 60 lag de focus nog volledig op bankzaken. Vandaag is het een onestopshop voor particulieren en bedrijven. Het doel: je financieel ontzorgen in de ruime betekenis van het woord.

Al in 1969 was het huidige Cfinance actief in het bankwezen als Anhyp-kantoor (later AXA-bank). Twintig jaar geleden sloten verzekeringsexperts zich aan. In 2012 kwam daar nog eens vastgoed bovenop. Zo vind je bij Cfinance je onafhankelijke verzekeringsmakelaar, beleggingsspecialist, specialist kredieten en vastgoedmakelaar. Het succesverhaal krijgt een nieuw hoofdstuk in de vorm van een derde kantoor. Op enkele meters van het bestaande op het Wapenplein in Oostende.

KDS C FINANCE
Cfinance staat voor goede begeleiding en persoonlijk advies.

12 experts, 1 aanspreekpunt
Via je vaste contactpersoon heb je bij Cfinance toegang tot een 12-koppig team, elk met hun specialisatie. Als nieuwe klant word je dus meteen doorgestuurd naar de juiste expert. Die is en blijft je aanspreekpunt binnen het kantoor. Ook voor zaken die buiten zijn of haar expertise vallen. Daarvoor dient intern overleg, over de kantoorgrenzen heen.

Medezaakvoerder Lieselot Adriansens: “Open communicatie en transparantie staat zowel tussen medewerkers als bij het klantencontact voorop. Net om die duidelijkheid door te trekken, openen we ons nieuw kantoor. Onze drie pijlers – bank, verzekeringen en vastgoed – moeten allemaal voldoende visibiliteit krijgen. De bank blijft onder de vlag van AXA, zoals de voorbije 50 jaar. Als verzekerings- en vastgoedmakelaar benadrukken we onze onafhankelijkheid met ons nieuw kantoor.”

KDS C FINANCE
Er was extra aandacht voor een fijne werkomgeving.

Op rondleiding vanuit je zetel
Als onafhankelijk vastgoedmakelaar is Cfinance vooral actief op de verkoopmarkt in de regio rond Oostende en Bredene. Niet toevallig, gezien de vestigingen precies in die beide kuststeden liggen. “In die zin zijn we een klassieke makelaar”, aldus Lieselot Adriansens. “Wat onze aanpak betreft pakken we het wel op een andere manier aan. We willen absoluut een kwalitatieve makelaar zijn. Dat uit zich onder meer op onze website. Elk pand krijgt een professionele fotoshoot en een virtuele toer. Geïnteresseerden kunnen dus van thuis een woning verkennen en vervolgens beslissen of ze een afspraak willen maken.”

Die grondige aanpak begint al bij de inrichting van het nieuwe kantoorgebouw. Met extra aandacht voor een fijne werkomgeving. “Want onze specialisten zijn onze sterkte”, benadrukt medezaakvoerder Jord Dejonghe. “Ergonomie is een belangrijk voorbeeld. Alle medewerkers krijgen er een zit/sta-bureau. Bovendien zijn er douches, voor wie met de fiets naar het werk komt of over de middag even gaat joggen op de dijk.” Dat het persoonlijk contact tussen medewerkers onderling, net als dat met de klanten, een prioriteit is, onderstrepen teamactiviteiten die geregeld georganiseerd worden.

KDS C FINANCE
Cfinance is een team van specialisten.

Extra ambitieus voor B2B-markt
Vandaag vinden vooral particulieren de weg naar Cfinance voor hun financiële producten. Uiteraard behartigt het team hun zaken met veel plezier en professionalisme. Toch wil het kantoor in de toekomst extra voet aan grond krijgen in de bedrijfswereld. Lieselot Adriansens: “Goede begeleiding en persoonlijk advies voor bank-, verzekerings- en vastgoedkwesties is zeker voor kmo’s en grotere bedrijven een belangrijk gegeven. Door onze drie takken te combineren krijg je een efficiëntere oplossing. En een voordeligere, zo leren onze decennia ervaring.”

Cfinance
Wapenplein 8 en 9
8400 Oostende
059 50 49 11
oostende@cfinance.be

Driftweg 199
8450 Bredene
059 50 49 12
bredene@cfinance.be

www.cfinance.be

Tekst | Stephanie Demasure  Beeld | Kurt Desplenter
Uitgelichte afbeelding: 
De bank blijft onder de vlag van AXA, zoals de voorbije 50 jaar.