Selligent en VHS kronen zich tot ‘Snelste bedrijven van Limburg’

VKW Limburg Bedrijvenloop brengt 750 bedrijvenlopers uit  35 bedrijven op de been

Selligent (categorie + 50 medewerkers) en VHS verzekeringen (categorie – 50 medewerkers) kroonden zich zondag tot ‘Snelste bedrijf van Limburg’ bij de VKW Limburg Bedrijvenloop tijdens Genk Loopt. De vijfde editie van deze bedrijvenloop, waar gezondheid, teamspirit en fun centraal staat, groeit jaar na jaar en kende met 35 deelnemende bedrijven en 750 bedrijvenlopers een recordopkomst.

Op zondag 6 mei vond de vijfde editie plaats van de ‘VKW Limburg Bedrijvenloop’.  Genk Loopt profileert zich als ‘de gezondste loop van Limburg’. En dat sluit naadloos aan bij de doelstelling van deze Bedrijvenloop.Werkgeversorganisatie VKW Limburg wil bedrijven ondersteunen in het stimuleren van een gezonde levensstijl bij hun medewerkers en zo ook de teamspirit mee helpen bevorderen. En dat slaat duidelijk aan. Nog voor de start was het eerste record voor Genk Loopt al gesneuveld. Nooit namen meer bedrijven deel aan de Bedrijvenloop. 35 Limburgse bedrijven met in totaal 750 bedrijvenlopers maakten er een sportieve teambuildingsdag van.

Selligent en VHS snelste bedrijven van Limburg
Hoewel ‘gezondheid’ en teamspirit primeren en deelnemen dus ook hier belangrijker is dan winnen deden de bedrijven een gooi naar de titel van ‘het snelste bedrijf van Limburg'(*).  En dit in twee categorieën:  + 50 en – 50 medewerkers.   In de categorie + 50 medewerkers ging Selligent (Selligent Marketing Clous is een gekend markering automation platform, waarvan de BeNeLux-zetel gevestigd is op de Corda Campus)dit jaar met de prijs lopen, voor Alro en Nitto. In de categorie – 50 medewerkers kroondeVHS verzekeringenzich tot snelste bedrijf voor Omnius advocaten en Esthedental Plus.

10 mijl
Hoewel niet direct opgenomen in onze wedstrijd voor ‘Snelste bedrijf’, lauwerden we met Dirk Swaelens van Aperam en ook de snelste mannelijke en vrouwelijke 10 mijl-bedrijvenloper.

Gert Schreurs, manager bij VKW Limburg en organisator van de Bedrijvenloop: “Net zoals Genk Loopt zelf groeit ook onze Bedrijvenloop jaar na jaar. Het gezellige Bedrijvendorp bevindt zich op de Grote Markt, pal naast het parcours en vlak bij de finish. Dit zorgt voor de lopers en hun supporters voor heel wat beleving. De super enthousiaste reacties van de deelnemende bedrijven doen ons nu al uitkijken naar een zesde editie. ”

(*) Het ‘snelste bedrijf van Limburg’ is dat bedrijf waarvan de samengetelde tijd van hun 2 snelste lopers bij de 5 kilometer en hun 2 snelste lopers bij de 10 kilometer het laagst is. De 3 snelste bedrijven in elke categorie worden gehuldigd en de winnaar in elke categorie krijgt gedurende 2 maanden elke week een grote fruitmand aan het bedrijf afgeleverd door sponsor Fruit@Work.