SPACE van Kinnarps trotse winnaar van de German Design Award 2018

Space van Kinnarps is uitgeroepen als winnaar van de German Design Award 2018. Het weldoordachte concept is ontworpen voor de manier waarop we vandaag en morgen werken. De award is een erkenning voor vooruitstrevende en innovatieve producten. 

Dit is geweldig nieuws, aldus Elisabeth Slunge, Director Global Range and Communications bij Kinnarps. We zijn erg trots dat we deze award ontvangen en bedanken de jury voor de erkenning die we krijgen. Space wilt een natuurlijk onderdeel van het leven op kantoor zijn, zowel vandaag als in de toekomst en biedt eindeloze mogelijkheden. 

SPACE is een meubelconcept ontworpen door Stefan Brodbeck (Brodbeck Design) voor de manier waarop we vandaag en morgen werken, vergaderen en spullen opbergen. Het gamma is gebaseerd op een groot aantal modules die je makkelijk kan koppelen en combineren naar gelang de functionaliteit die je zoekt. De flexibiliteit van het gamma maakt het ideaal voor geconcentreerd individueel werk als voor groepswerk.

Dankzij de opvallende eigenschappen van Space kan je een functionele en inspirerende kantooromgeving creëren, aldus Stefan Brodbeck.

Dit jaar waren er meer dan 5000 inzendingen voor de German Design Award. De award stelt hoge eisen aan de winnaars en een panel van experts van de German Design Council selecteert enkel producten die zichzelf onderscheiden van de concurrentie op vlak van design om deel te nemen aan de competitie.