Tobania en UXpro bundelen hun krachten

Als groeiend en dynamisch bedrijf is Tobania steeds op zoek naar manieren om haar services en oplossingen te optimaliseren voor haar klanten. Tobania is dan ook erg trots om aan te kondigen dat ze haar krachten bundelt met UXPro, hét toonaangevende bedrijf op gebied van user centric design.

UXpro werd vanaf 22 juli officieel onderdeel van Tobania. UXpro biedt professioneel advies op het gebied van service design. Ze zorgen voor een end-to-end service, gaande van onderzoek en interactive prototyping tot visueel ontwerp inclusief usability testing. Daarbij geven ze advies, voorafgaand aan de daadwerkelijke ontwikkeling van websites, desktop software en mobiele apps, net als begeleiding tijdens het proces.

Ze staan ​​voor flexibele ontwerpstrategie tijdens het volledige ontwikkelingsproces. Op basis van gegevens uit interviews, observaties en bruikbaarheidstests adviseren ze klanten tijdens het ontwikkelingsproces en blijven ze agile evolueren totdat een product van topkwaliteit kan worden geleverd. Via het eigen platform van UXpro kunnen gebruikstests persoonlijk of op afstand worden uitgevoerd om een ​​optimale klantervaring te garanderen.

Tobania is zeer verheugd om deze innovatieve ondernemers – evenals hun team – te verwelkomen en hun expertise te integreren in haar competence centers om de diensten dat het bedrijf aanbiedt verder te verbeteren. Het past binnen de bedrijfskoers van het Belgische bedrijf, waarbij ze als co-piloot organisaties gaat ondersteunen, zowel binnen business, technology als de combinatie van beide. Met UXPro erbij, staat Tobania ongetwijfeld weer wat verder, ook als ‘digital agency’.