Wereld- en Europese première voor TVH op Matexpo      

Van 6 tot 10 september stelt Kortrijk Xpo zijn deuren open voor de 37ste editie van Matexpo. Dat is een van de belangrijkste internationale beurzen voor bouwmaterieel in Europa. Ook TVH uit Waregem is dit jaar op post, met onder meer een wereld- en Europese première voor JLG-toestellen.

Op de beursstand van 870 m² laat TVH het publiek kennismaken met al zijn activiteiten: verkoop en verhuur van machines, onderhoud en herstellingen, TVH Academy en de verkoop van onderdelen. Als officieel verdeler van JLG in België is TVH Equipment, onderdeel van TVH Group, door JLG uitgekozen om op Matexpo zijn nieuwe toestellen voor te stellen. Op de stand van TVH, D35, beleeft de 460SJC Crawler zelfs zijn wereldpremière. De nieuwe telescoophoogwerker op rupsbanden met een werkhoogte van bijna 16 meter, komt tegemoet aan de vraag van klanten naar topkwaliteit op vlak van terreinligging, platformcapaciteit en heftijd, wat het werk productiever maakt. Daarnaast wordt de 430RLT schaarlift voor het eerst in Europa voorgesteld.

Vernieuwde GX-plus serie van Doosan
Wie een nieuwe Doosan-heftruck koopt op de beurs, beloont TVH met een smartwatch van Apple of Samsung. Op de stand staat de vernieuwde Doosan GX plus-serie in de kijker. Deze machinelijn staat voor comfort, eenvoud in onderhoud en duurzaamheid en betaalbaarheid. Voor Climax, het eigen merk van TVH voor handlingtoestellen, ligt de focus op de nieuwe P12. De elektrische pallettruck is heel praktisch en manoeuvreerbaar, door zijn kleine draaicirkel en laag eigen gewicht.

Onderdelen, verbruiksgoederen, voorzetapparatuur en handling
Naast de machines die TVH verkoopt, toont het bedrijf op de stand eveneens zijn vernieuwde opleidingscentrum TVH Academy, zijn workshop en field service. Als aanvulling op het grote aanbod onderdelen, zet TVH ook al een tijd in op de uitbreiding van het gamma verbruiksgoederen. Deze MRO-producten (Maintenance, Repair en Operations) maken ondertussen een groot deel uit van het productgamma. Ook de CAM voorzetapparatuur krijgt de nodige aandacht.

Ook aandacht voor vacatures
Gezien de blijvende groei van TVH, getuige daarvan ook de nieuwbouw die langs de E17 verrijst, zoekt TVH momenteel nog een 140-tal nieuwe collega’s in allerlei afdelingen: van technische functies tot IT-profielen. De info over de vacatures kreeg dan ook een apart plekje op de stand.