Adverteren

Adverteren in Business Vlaanderen is werken aan zakelijk succes

Adverteren in Business Vlaanderen is continu bouwen aan naam-, merk- en bedrijfsimago en -bekendheid. De praktijk wijst uit dat, naast de respons op korte termijn, het effect van uw reclame op lange termijn nadrukkelijk bijdraagt aan uw regionale profilering. Laat weten wie u bent, wat u doet en waar men u kan vinden.

Business Vlaanderen verschijnt vijf maal per jaar in het hart van het Vlaamse bedrijfsleven. Het magazine kent een hoge oplage met 21.600 lezers* in de business-to-business markt! Het wordt verspreid op basis van betaalde abonnementen en in controlled circulation. Naast de verspreiding gericht op het regionale bedrijfsleven, wordt Business Vlaanderen tevens verspreid als informatiebron naar bedrijven en instellingen. Ook bestuurders en politici ontvangen Business Vlaanderen gratis.

* De oplage is 8.000 exemplaren, elk exemplaar wordt gemiddeld 2,7 keer gelezen.

Klik voor meer informatie op de afbeelding hieronder:
media_online_2017

Neem voor meer informatie contact op met:

Kevin Desender, k.desender@louwersmediagroep.be, of bel +32 50 36 81 70

 


Online adverteren

U kunt op deze website dagelijks alle actuele nieuws, en de laatste ontwikkelingen van het tijdschrift volgen. Deze site bestaat uit het redactionele gedeelte en de daadwerkelijke index met een overzicht van de meest gerenommeerde bedrijven. Om de beslisser op eenvoudige wijze naar de gerenommeerde bedrijven in de branche te leiden is er www.businessvlaanderen.be, de grootste, meest uitgebreide en best vindbare website voor de hele branche.

Klik voor meer informatie op de afbeelding hieronder:
mediagegevens-2017-online

 

Neem voor meer informatie contact op met:

Kevin Desender, k.desender@louwersmediagroep.be, of bel +32 50 36 81 70

Online aanleveren
Het is mogelijk uw advertentie online bij ons aan te leveren via:
www.wetransfer.com stuur deze naar traffic@louwersmediagroep.be
A.u.b. vermelden welk tijdschrift en welke editie het betreft?