Beau-Fort Care opent nieuwe vestiging in Hasselt

Als werkende ouder een gezin en een professioneel leven combineren is vandaag de dag geen sinecure. Dit is net hetgene waarvoor Beau-Fort Care een oplossing biedt.

1 september 2018 opent Beau-Fort haar deuren in een nieuwe vestiging te Hasselt. Maar deze innovatieve speler op het gebied van kinderopvang en kindercrèche gaat veel verder dan dat! Beau-Fort levert diensten voor kinderen én ouders.

Bouw Beau-Fort Care Hasselt

Ainhoa, oprichter en zaakvoerster van Beau-Fort: “Naast de klassieke kinderopvang en kindercrèche bieden wij creatieve diensten aan zoals sport, dans, theater, bijscholingen, muziekles, logopedie, enz. Uw kind kan op woensdagnamiddag, en buiten de schooluren, tal van activiteiten doen, zonder dat u steeds voor taxi moet spelen. Wilt u bovendien meer kwalitatieve tijd doorbrengen met uw kind, dan bieden wij huishoudelijke diensten aan zoals meeneemmaaltijden, een strijkdienst en een boodschappenservice.”

Beau-Fort heeft haar nieuwe thuis gevonden binnen de nieuwe stadsontwikkeling oHase te Hasselt. In totaal omvat het complex 687 m² en is er ruimte voor 34 kindjes in de crèche, en zijn er 64 plaatsen voor naschoolse opvang. Verder zijn er polyvalente ruimtes voor alle nevenactiviteiten en aanvullende diensten.

Bouwtekening Beau-Fort Care Hasselt

Meer info op: www.beau-fort.care