Hebo nv

Nijverheidsstraat 5
3990 Peer

T +32 (0)11 63 23 95
F +32 (0)11 63 44 69
E: info@hebonv.be
W: www.hebonv.be

HEBO BOUWCHEMIE NV is opgestart in 1979 door Henri Bollen en Mia Evens met als basisconcept het produceren van eigen mortelolie en andere chemische producten.  Op korte termijn is het bedrijf uitgegroeid tot leverancier van verbruiksgoederen voor aannemer & betonwerken. In April 2008 werd het bedrijf overgenomen door Wim Maesen met als doel het gamma verder uit te breiden.

Patrick Meurs en Joeri Biets, twee dynamische en gedreven ondernemers namen op 23 April 2014 Hebo Bouwchemie nv over en maakten van deze gelegenheid ook gebruik om een kleine naamswijziging door te voeren : Hebo Bouwchemie nv werd Hebo nv. Beiden zijn samen goed voor heel wat jaren ervaring : Patrick in de verkoop en verhuur van bekistingen , Joeri in de logistieke sector.

Bij Hebo nv staat de behoefte van de klant centraal. Iedere vraag wordt persoonlijk en met de nodige zorg opgenomen, behandeld en afgewerkt. Hebo nv heeft een uitgebreid netwerk van leveranciers. Samen met deze leveranciers zoeken wij altijd naar de beste oplossing waarbij een optimale prijs/kwaliteit verhouding wordt nagestreefd. Een stipte levering wordt verzekerd door eigen personeel.

Nieuws gerelateerd aan Hebo nv

Joeri Biets en Patrick Meurs

Boontje voor persoonlijk contact

Grote en kleine aannemers in ruwbouw en betonbouw hebben alle baat bij een partner die hen verwent met tijdige en correcte leveringen. Hebo nv probeert zo goed mogelijk op die wensen in te spelen. Patrick Meurs en Joeri Biets, die de zaak tweeënhalf jaar geleden overnamen, vinden het belangrijk zo dicht mogelijk bij hun cliënteel te staan.

Lees meer »