Beckhoff

Beckhoff Automation Bvba
Marketing Communications

Klaverbladstraat 11 B 2/2

3560 LUMMEN
Belgium

T: 0032  13 25 22 00
Direct: 0032 13 25 22 09
f: 0032 13 25 22 01

E.Yuksel@beckhoff.com
http://www.beckhoff.be

Kantoor Kortrijk
President Kennedypark 6 bus 14
8500 Kortrijk
België

T: 0032 56 20 20 37
F: 0032 11 24 08 01

Beckhoff verwezenlijkt open automatiseringssystemen gebaseerd op PC besturingstechniek. Het productassortiment bestrijkt industrie-PC’s, I/O- en veldbuscomponenten, aandrijftechniek en automatiseringssoftware. Producten die als afzonderlijke componenten of geïntegreerd in een compleet en naadloos besturingssysteem kunnen worden gebruikt, zijn voor alle industrieën beschikbaar. De Beckhoff filosofie van de “New Automation Technology” staat voor universele en open besturings- en automatiseringsoplossingen die wereldwijd in een grote verscheidenheid van verschillende toepassingen worden gebruikt, gaande van CNC-gestuurde werktuigmachines tot intelligente gebouwautomatisering.

Beckhoff | The Automation Company
Beckhoff biedt uitgebreide systeemoplossingen in verschillende performantieklassen voor alle automatiseringsgebieden. De Beckhoff besturingstechniek is modulair – van hoogperformante industrie-PC’s tot mini-PLC’s – en kan nauwkeurig aan de respectieve toepassing worden aangepast. De TwinCAT automatiseringssoftware integreert real-time besturing met PLC-, NC- en CNC-functies in een afzonderlijk pakket. Alle Beckhoff controllers worden geprogrammeerd door gebruik te maken van TwinCAT overeenkomstig met de internationaal erkende IEC 61131-3 programmeerstandaard.

Beckhoff | The IPC Company
Beckhoff levert de juiste industrie-PC voor elke toepassing. Hoogkwalitatieve componenten gebaseerd op open standaards en de sterke constructie van de kast van het toestel zorgen ervoor dat de industrie-PC’s ideaal zijn uitgerust voor alle besturingsvereisten. Embedded PC’s stellen modulaire IPC-techniek in miniatuurformaat beschikbaar voor DIN-railmontage. Naast hun toepassing in automatisering zijn de Beckhoff industrie-PC’s ook ideaal geschikt voor andere taken – waar ook betrouwbare en robuuste PC-technologie vereist is.

Beckhoff | The I/O Company
Beckhoff heeft de juiste techniek voor elk signaal en elke veldbus. Beckhoff levert een compleet assortiment veldbuscomponenten voor alle gebruikelijke I/O’s en meer dan 15 belangrijke veldbussystemen. Met de busklemmen in veiligheidsklasse IP 20 en de veldbusboxmodules in IP 67, is een volledig assortiment voor alle belangrijke signaaltypes en veldbussystemen beschikbaar. Naast de klassieke veldbussystemen opent de hoogperformante EtherCAT-techniek een geweldig, nieuw potentieel voor besturingstechniek.

Beckhoff | The Motion Company
Beckhoff aandrijftechniek vormt een volledig en modern aandrijfsysteem door de Motion-Control-oplossingen van de automatiseringssoftware TwinCAT te combineren. De op PC-gebaseerde besturingstechniek van Beckhoff is optimaal uitgerust voor een- en meerassige positioneringstaken met zeer dynamische vereisten. De servoversterkers van de serie AX5000 met krachtige EtherCAT-systeemcommunicatie bieden een maximum aan prestaties en dynamiek.

Nieuws gerelateerd aan Beckhoff

Beckhoff Automation

Column | Hans Beckhoff, Managing director Beckhoff Automation

De industrie floreert momenteel en daar moet je als bedrijf op kunnen inspelen. Dat betekent in eerste instantie dat je eigen capaciteit de hoogte in moet om aan de extra vraag te kunnen voldoen. Als fabrikant heb je dan altijd de keuze tussen uitbesteden of investeren in de eigen middelen.

Lees meer »

“Vertrouwen vermindert de complexiteit”

Beckhoff Automation is een bekende naam in de wereld van de automatisering als het gaat om pc-controllers, EtherCAT en geavanceerde technologie. In dit gesprek onthult Hans Beckhoff waarom hij aanvankelijk niet serieus werd genomen, waarom niet elk onderdeel slim hoeft te zijn en waarom digitalisering zonder menselijke trekken gedoemd is te mislukken.

Lees meer »
Eddy Govaerts (Govaerts Recycling) en Patrick Gielis (Beckhoff Automation)

Een vruchtbare kruisbestuiving

“De band met je leveranciers uitbouwen en positief benutten, is een kapitale voorwaarde voor succes.” Aan het woord is Eddy Govaerts, zaakvoerder van Govaerts Recycling, een bevlogen producent van duurzame producten in gerecycleerd plastic.

Lees meer »
Beckhoff Automation

Snelle automatisering voor machines, gebouwen en processen

Machines efficiënt en razendsnel aansturen: voor industriële en technologische bedrijven is het meer dan ooit een cruciale uitdaging, waarop Beckhoff Automation al meer dan 30 jaar succesvol inspeelt. Ook in intelligente gebouwautomatisering vinden de universele en open besturings- en automatiseringsoplossingen van de Duitse multinational steeds meer ingang.

Lees meer »