Cuelenaere en partners

Kleitkalseide 156-158
9990 Maldegem
België

T: 050 71 30 30
F: 050 71 66 00
E: kantoor@cuelenaere.be
W: www.cuelenaere.be

Facebook LinkedIn

Bij Cuelenaere & Partners maken we tijd om naar u te luisteren om zo meer zicht te krijgen op uw behoeften. Vanuit deze globale benadering gaan we samen met onze experts op zoek naar oplossingen die aan uw huidige en toekomstige noden voldoen. Zo geniet u in elke fase van uw privé- en beroepsleven van een optimale bescherming van uw familie, uw vermogen en uw toekomst.

Als onafhankelijke makelaar kunnen we u een volledig aanbod aan financiële oplossingen aanbieden in: verzekeringen, pensioen, kredieten, bank, beleggingen, vermogensbeheer, successiebegeleiding. Wij zijn gevolmachtigd agent van AXA BANK EUROPE en kunt u bij ons terecht voor alle bancaire oplossingen voor particulieren en KMO’s.

Specialismen
Verzekeringen, Pensioen, Kredieten, Beleggingen, Vermogensbeheer, Bank en Successiebegeleiding.

Nieuws gerelateerd aan Cuelenaere en partners

Sven Jongbloet, Zaakvoerder Cuelenaere & Partners Zaakvoerder Wauters Dienstengroep Oosteeklo Gevolmachtigd AXA bankagent

Hoe optimaal bouwt u aan uw pensioen?

Als zelfstandige bent u er zich van bewust dat uw pensioen beperkt zal zijn en dat een eigen inspanning noodzakelijk is om later uw huidige levensstandaard te behouden. Aanvullende pensioenen zijn dan ook erg populair en sterk ingeburgerd in België.

Lees meer »

Starten als zelfstandige: hoe beoordeelt een bank uw financieringsaanvraag?

Het aantal zelfstandigen kent ook in 2017 een stijgende trend. Zowel het aantal zelfstandigen in hoofdberoep als in bijberoep zitten in de lift. Zo blijkt ook dat veel 50-plussers de stap wagen om hun ultieme droom te realiseren. Het opstarten van een zaak of een bepaald project gaat meestal gepaard met een financiering. Maar hoeveel kunt u lenen en over welk startkapitaal moet u beschikken?

Lees meer »
Cuelenaere & Partners

Cuelenaere & Partners bouwt aan de toekomst

Cuelenaere & Partners slaat de handen in elkaar met het kantoor Robe & Annie De Neve – Delvael, AXA bank en verzekeringskantoor in Knesselare. In een snel evoluerende financiële sector, is deze fusie een eerste stap voor de verdere uitbouw van het kantoor als financieel adviseur van de toekomst waarbij persoonlijk contact en advies op maat, voor zowel particulieren als bedrijven, vaste waarden zullen zijn.

Lees meer »
Bedrijfsschadeverzekering

Bedrijfsschadeverzekering: een must?

Ieder jaar worden er in Vlaanderen bedrijven geconfronteerd met een brand. In vele gevallen gaat het om een totaalbrand waarbij het volledige bedrijfspand tot op de grond is afgebrand. Vaak wordt er geopteerd om bij brand het pand gecontroleerd uit te laten branden waarbij men de aangrenzende panden zal blussen in een poging om de brand niet te laten overslaan.

Lees meer »