Sales is a people business | Venditio+

Meerdegatstraat
91 – 3570 Alken
BTW 0828 667 436

T: +32 476 87 24 50
W: Venditioplus.be/

 

Wie we zijn?
Venditio+ is een bloeiende organisatie die ijvert voor een rijker bedrijfsleven. Slimmer, Gezonder en Verbindend. Werknemer en werkgever hand in hand voor “happy profit”.

Wat we voor jou doen?

Werkgebieden
Wil je een beter zicht op je business model, lange en korte termijn doelen, teambuilding activiteiten, development planning, trend analyses, personal resources of wil je een marktonderzoek doen? Heb je nog geen social selling model ? Vul dan het contactformulier in en vraag vrijblijvend een gesprek aan.

5 stappen naar jouw business plan

Marketing onder de loep
Wil je bovendien je marketing fundamenteel herbekijken? Dat kan in samenwerking met Venditio+. Wij beschikken over een netwerk van 150 leden. Zij zijn gespecialiseerd in leadgeneration, doelgerichte marketing, social media, sales, fieldcoaching en aftersales.  Venditio+ neemt je bestaande kanalen onder de loep en stelt ze terug af op de hedendaagse communicatiekanalen.  Wat werkt en levert rendement op voor jouw bloeibedrijf?  Wat werkt niet of niet meer? Via diagnose, analyse en effectieve actie benutten we voor 100% de groeimogelijkheden binnen je bloeibedrijf.

People & Team development

Voor de ondersteuning van je medewerkers in hun leerproces, werken wij ook samen met www.goodhabitz.com

Waarom brengt Venditio+ een boek uit?
Softskills in de 4de industriële digitale revolutie

Wij inspireren, motiveren en cultiveren een sales cultuur in het hart van je organisatie van A tot Z samen met je team.

Volg ons via https://www.facebook.com/venditioplus.be/

LinkedIn www.linkedin.com/in/venditioplus

Of gewoon bellen 0032 475/87 24 50.

Nieuws gerelateerd aan Sales is a people business | Venditio+

Vendito+

Community Driven Growth Begint Hier

Vanaf 1 september 2019 worden de HBO5-opleidingen geïntegreerd in de hogescholen. Dit betekent concreet dat je als organisatie kan meewerken aan de vorming van getalenteerde jongvolwassenen.

Lees meer »

Waarom Partnerships Zo Belangrijk Zijn?

Ondernemers-Freelancers voelen zich soms eenzaam. Eenzaam in hun dagelijkse werkzaamheden, specifieke rol of als uitdager in hun markt. Ze krijgen ook nog eens vragen van hun klanten buiten hun eigen scope.

Lees meer »
Nicole Vranken

INSPIREER | MOTIVEER | CULTIVEER

Uit mijn eigen verkoopservaringen heb ik bijzonder goed begrepen dat mensen zoeken naar zingeving op hun werk en in hun dagelijks leven. Ze hebben nood aan het gevoel dat ze waardevol zijn. Dat geldt voor ondernemers maar ook voor medewerkers. Werk en leven waaraan ze plezier beleven en dat voldoening geeft.

Lees meer »