Events op inspirerende locaties

Een bedrijfsfeest of teambuildingsessie houden op een plek waar je normaal je voetbalhelden ziet schitteren: het spreekt bij veel mensen tot de verbeelding. Ballroom Events speelt hier naadloos op in. Gegroeid binnen de schoot van voetbalclub Zulte Waregem, organiseert het evenementenbureau intussen ook events op maat op andere locaties.

Ballroom werd eerder toevallig geboren. Nadat sponsors van voetbalclub Zulte Waregem informeerden naar de mogelijkheid om ruimtes in het stadion te mogen gebruiken, groeiden deze activiteiten al snel uit tot een volwaardig bedrijf dat zowel voor particulieren als ondernemingen tot de verbeelding sprekende evenementen organiseert.

Resem mogelijkheden
“Eigenlijk is alles mogelijk,” zegt verantwoordelijke Sarah De Zutter: van babyborrels over verjaardagsfeesten tot huwelijksceremonies, seminaries, productvoorstellingen en bedrijfsfeesten. Dat kan in de ruimtes van onze twee grootste tribunes, maar met evenveel plezier organiseren we evenementen binnen de muren van onze bedrijfsklanten of op andere locaties.”

Ballroom Events
Sarah De Zutter en Joke Van Ackere vormen samen het kloppend hart van Ballroom.

Het evenementenbureau ontzorgt zijn klanten helemaal en kan instaan voor zowel de op- als afbouw, het poetsen en de catering. “We hebben hiervoor een pool van trouwe medewerkers opgebouwd en werken samen met partners zoals Manpower voor interimpersoneel, Sint-Christophe voor de catering en V-Formation voor de teambuilding. Onze klanten kunnen uiteraard ook met zelf gekozen bedrijven samenwerken.”

Hype-O-Dream
Hoewel Ballroom nog vrij jong is, teert het team op een jarenlange ervaring. “Vanuit onze knowhow in het organiseren van de omkadering van voetbalwedstrijden – gemiddeld één keer om de twee weken ontvangen we hier duizenden mensen – weten we wat het is om mensen een fijne ervaring te bezorgen. Waar we ons vroeger vooral toelegden op kleinere evenementen, kunnen we intussen ook vlot grotere feesten aan. Binnen de ruimtes van het stadion kunnen we probleemloos feesten voor 1.000 mensen organiseren. Straks organiseren we ook al voor de vijfde keer het vip-gebeuren op het dancefestival Hype-O-Dream, waar we 1.500 gasten in de watten leggen. De ondersteuning van onze nieuwe eventplanner, Joke Van Ackere, is dan ook meer dan welkom.”

Ballroom Events
Het Zulte Waregem van algemeen manager Eddy Cordier biedt in het stadion mooie locaties voor events van Ballroom.   © Dewaele Nico.

De link met Zulte Waregem blijft een belangrijke troef en een groot voordeel, maar in de toekomst wil het bedrijf zijn grenzen nog meer verleggen en proactief de markt opgaan, zodat Ballroom autonoom verder kan groeien.

Tekst |  Bart Vancauwenberghe  Beeld | Tiny Bogaerts