Geef uw bedrijf een impuls: Breid de functionaliteit van uw MFP’s uit met het nieuwe bizhub

Konica Minolta Business Solutions Belgium introduceert een nieuwe versie van het bizhub MarketPlace-platform in Europa, met tal van nieuwe toepassingen en handige functies. Met bizhub MarketPlace is het mogelijk om de MFP eenvoudig uit te breiden met functies om dagelijkse uitdagingen op het werk het hoofd te bieden. Het platform is in heel Europa beschikbaar.

Konica Minolta helpt klanten zo productief mogelijk te werken door ervoor te zorgen dat apparaten flexibel aan de dagelijkse werkzaamheden kunnen worden aangepast. Met het bizhub MarketPlace-platform is het mogelijk om de multifunctionele producten van Konica Minolta eenvoudig uit te breiden door apps aan de apparaten toe te voegen. Aanschaf van dure software is dus niet nodig.

Verbetering van de gebruikerservaring staat centraal
“Bedrijven van elke willekeurige grootte kunnen hun voordeel doen met bizhub MarketPlace”, legt Patrik Thomas, Product Manager Office & Services bij Konica Minolta Business Solutions Belgium uit. “Een van de grootste pluspunten is dat de MFP zich met bizhub MarketPlace aanpast aan de werkgewoonten van de klant, en niet andersom.

Omdat het mogelijk is verbinding te maken met services als OneDrive, Google Drive of SharePoint, zijn documenten snel toegankelijk. Bovendien zijn beveiliging van de processen en gebruik van de allernieuwste technologie gegarandeerd. Omdat steeds meer apps beschikbaar zijn, kan de gebruikersinterface van de MFP worden uitgebreid met nieuwe functies, geheel naar eigen inzicht worden vormgegeven en de workflow worden gestroomlijnd. Dat spaart heel wat tijd en geld, waardoor meer tijd overblijft voor de kerntaken van het bedrijf.”

Snelle toegang en configuratie op afstand
Met het oog op lage onderhoudskosten en hoge productiviteit worden zowel de initiële configuratie als de implementatie van updates en aanvullende apps op afstand uitgevoerd. Omdat alle apparaten centraal worden beheerd, worden alle apps automatisch en zonder extra kosten up-to-date gehouden.

Dankzij de uitgebreide aanpassingsservices van Konica Minolta krijgt uw display een geheel eigen vormgeving, waardoor alle vereiste informatie op de door u gewenste plaats beschikbaar is. Net als aanvullende apps of updates worden aangepaste gebruikersinterfaces op afstand in het gehele printerpark geïmplementeerd.


Over Konica Minolta Business Solutions (Belgium) NV
Konica Minolta Business Solutions (Belgium) NV. is gevestigd in Zaventem (Brussel, België) en is een dochteronderneming van Konica Minolta Business Technologies, Inc., Tokio, Japan. De onderneming levert diensten en verdeelt producten, systemen en oplossingen die aan alle voorwaarden van printen op kantoor- en in de productie voldoen over de volledige levenscyclus van  documenten. Hun productengamma gaat van kleur en monochroom multifunctionele en productieve printsystemen, laserprinters en multifunctionele apparaten tot moderne software die apparaten naadloos in werkprocessen en IT-omgevingen integreert.

Het Managed Print Services concept, genoemd Optimized Print Services™(OPS) bij Konica Minolta, is een unieke totaaloplossing waarbij bedrijven één allesomvattende factuur betalen, geldt als toppunt van transparantie, eenvoud en flexibiliteit. Om klanten als print- en industriële ondernemingen optimaal met krachtige en verdedigbare oplossingen te ondersteunen, investeert Konica Minolta, als technologische leider voortdurend in onderzoek en ontwikkeling en voert zij regelmatig nieuwe standaarden in voor de hele printindustrie.