Meer dan een inrichting

Sortimo is dé specialist in op maat gemaakte bedrijfswageninrichtingen. De wereldwijde markt- en technologieleider biedt branchegerichte oplossingen voor intelligente mobiliteit, en dat voor servicetoepassingen, kmo’s in diverse sectoren en de industrie. Voor elke professional met een bedrijfswagen geldt dezelfde regel: een proper, ordelijk voertuig staat garant voor een goede eerste indruk bij de klant. Bovendien kan de inrichting van het bedrijfsvoertuig mee worden opgenomen in het leasingcontract.

De inrichtingen bestaan uit een combinatie van pvc, aluminium, staal en composiet, waardoor ze licht en toch stevig zijn. Om die stevigheid én de veiligheid van het materiaal te verzekeren, is de uitrusting enerzijds bevestigd aan verstevigingsbalken en zijwanden, en is ze anderzijds in de vloerplaat verankerd met behulp van inslagmoeren. Alle producten worden grondig getest en gescreend aan de hand van een crashtest. Een bedrijfswageninrichting van Sortimo is een garantie op een goede nachtrust, want de uitrusting blijft onder alle omstandigheden veilig op haar plaats. De Sortimo-systemen hebben een lange levensduur en kunnen probleemloos hergebruikt worden.

Sortimo
De stapelbare componenten van WorkMo zorgen op iedere werkplek voor een ergonomische werkomgeving.

Vrijblijvende demonstraties
Sortimo is een partner waarop klanten blindelings kunnen vertrouwen. Welke bedrijfswagen ze ook kiezen: constructief overleg met Sortimo leidt gegarandeerd tot de best passende inrichting én dus ook tot de realisatie van een optimale mobiele werkplaats. “Onze vertegenwoordigers komen graag langs in ateliers van klanten of op werven, waarbij ze aan de hand van een demowagen een vrijblijvende demonstratie geven – waar in het land dat ook mag zijn”, klinkt het bij Sortimo. “De inrichting wordt ter plaatse uitgetekend in 3D, waarbij meteen ook de prijs berekend wordt.”

Het gaat verder dan alleen inrichtingen
Professionals kunnen bij Sortimo terecht voor de volledige uitrusting in en rond de bedrijfswagen. Het bedrijf spitst zich niet alleen toe op het inrichten van de bestelwagens, maar eveneens op signalisatie, dakdragers, glasrastelen, elektriciteits- en/of luchtvoorziening … Een perfecte uitvoering is de prioriteit. In België telt Sortimo drie vestigingen met kantoren, een showroom op afspraak en een volledige uitgeruste werkplaats voor de inrichting van bedrijfsvoertuigen. Station Centrum is gelegen in Vilvoorde, Station West in Sint-Eloois-Vijve en Station Oost in Tessenderlo. Daarnaast werkt Sortimo met erkende inbouwpartners over heel het land. Zo is er steeds een servicepunt in de buurt.

Sortimo
Globelyst zorgt voor een ordelijk bedrijfsvoertuig, waarin het dankzij de vele functionaliteiten makkelijker zoeken en efficiënter werken is.


Productlijnen

Sortimo Globelyst
De allround bedrijfswageninrichting voor een professionele indruk. Globelyst zorgt voor een ordelijk bedrijfsvoertuig, waarin het dankzij de vele functionaliteiten makkelijker zoeken en efficiënter werken is. Een optimale materiaalmix van plaatstaal, licht aluminium en robuuste kunststoffen.

FlexRack
Dit flexibele en aanpasbare legbordensysteem garandeert een veilige stockage en snelle toegang tot de goederen. Het laat ook voldoende ruimte voor grote goederen. De rekken uit hoogwaardig vezelcomposietmateriaal hebben een zeer grote draagkracht en een lange levensduur.

WorkMo
Deze multifunctionele, mobiele werkplaats kan gebruikt worden voor werkplaatsinrichting, als transportsysteem, als werkplaatswagen en als verplaatsbaar werkstation. WorkMo, een benaming die voor ‘Work Mobility’ staat, is altijd inzetbaar en kan samengesteld worden uit diverse modules. De stapelbare componenten zorgen op iedere werkplek voor ergonomisch werken.

ProSafe
Het ProSafe-bevestigingssysteem is dé betrouwbare oplossing voor een geïntegreerde ladingbevestiging in bedrijfswagens en een veilig transport zonder beschadigde materialen. Ladingbevestiging gebeurt via de steunen, vloerplaten, verbindingsprofielen en vloermontagerails.

Sortimo

TopSystem
De nieuwe TopSystem-dakdrager kan makkelijk gemonteerd worden op elk type bedrijfsvoertuig. De lichte constructie garandeert een hoge laadcapaciteit bij een laag nettogewicht. Sortimo presenteert de materiaaldrager in drie uitvoeringen: basis, standaard en premium. Elke uitvoering heeft een frame uit geanodiseerd aluminium en weerbestendig roestvrij staal.

Tekst en beeld | Sortimo
Uitgelichte foto: 
Professionals kunnen bij Sortimo terecht voor de volledige uitrusting in en rond de bedrijfswagen.