Voor een standvastig transport: Sortimo presenteert nieuwe Workmo vloerschalen

In een bedrijfsvoertuig ingericht door Sortimo heeft alles zijn plek. Dat heeft alleen maar voordelen: alle materialen en gereedschappen zijn makkelijk terug te vinden, het levert extra ruimte op en verplaatsingen kunnen in alle veiligheid gebeuren. Sortimo breidt zijn assortiment nu uit met vloerschalen, speciaal voor elke WorkMo mobiele werkplaats die veilig van en naar de werf getransporteerd moet worden.

De nieuwe vloerschalen zijn vervaardigd uit hoogwaardig PA6 kunststof en zijn geschikt voor WorkMo-modules in alle breedtes. Doordat ze verzonken in de vloerplaat worden aangebracht, blijft de ruimte vrij wanneer geen WorkMo getransporteerd moet worden.

Workmo vloerschalen

Voor extra veiligheid kan de WorkMo bijkomend vastgesjord worden. Hiervoor worden vier aparte sjorpunten meegeleverd, voor montage naast elk van de vier vloerschalen. Naast de vloerschalen en sjorpunten, zit ook het nodige montagemateriaal in de set.

De WorkMo vloerschalen moeten manueel in de vloerplaat van het voertuig gemonteerd worden, net als de ProSafe sjorpunten. Daarvoor is een freessjabloon verkrijgbaar.

Zoals al de WorkMo accessoires zijn ook deze vloerschalen (ref.: 1000004978)  beschikbaar op de webshop.

Workmo vloerschalen Workmo vloerschalen